Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home>Over ons>Bedrijfsprofiel

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd, opgericht in 1993. Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het ontwikkelen van Chinese farmaceutische machines en het overtreffen van het Europese technische niveau van farmaceutische machines, en het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe farmaceutische machines. Met een concept van "gericht op humanisme en terugbetalen aan het land", hebben we voortdurend effectiever, intelligenter, lager energieverbruik en stabielere nieuwe producten aangeboden, die werden geprezen door alle overheidsniveaus en die onderscheidingen en krachtige steun en erkenning van klanten wonnen.

Het bedrijf neemt een blisterverpakkingsmachine en verschillende granuleermachines als twee toonaangevende producten. En toegewijd om klanten een hele reeks solide voorbereidingen en oplossingen te bieden.

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 10 miljoen USD, zijn de producten van dit bedrijf verkocht in meer dan 30 provincies (gemeenten) of autonome districten in China en geëxporteerd naar meer dan 30 landen of regio's, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Australië , Rusland, Maleisië, Vietnam, Taiwan, Macau, Duitsland, Bangladesh, India. Het bedrijf heeft kantoren en distributeurs in Rusland, Pakistan, de Verenigde Staten, Australië, India, Duitsland, Bangladesh en andere plaatsen. De producten zijn door meer dan 2000 binnenlandse en internationale farmaceutische bedrijven in productie genomen, waardoor ze een zeer gewaardeerde mondelinge reputatie hebben verworven en een aantrekkelijk bedrijfsimago en een beroemde merknaam voor dit bedrijf hebben opgebouwd.

Het bedrijf heeft het ISO9001-kwaliteitssysteem en het CE-certificaat doorstaan, waarbij de productie strikt wordt georganiseerd volgens de arbeidswetgeving en de veiligheidsproductie laag.

Ons bedrijf heet vrienden uit verschillende kringen en nieuwe en oude klanten van harte welkom om ons voor zaken te bezoeken en hand in hand een nog mooie toekomst met ons te creëren.


Hoofd producten:
Granuleermachine
Granulator met hoge afschuiving
Mengmachine
Blisterverpakkingsmachines
Automatische hoge snelheid blisterverpakkingsmachine
Hoge snelheid blisterverpakkingsmachine