Alle categorieën

granulator

Home>Producten>granulator

1
Fabrieksfabrikant GLX-150 Automatische rolverdichter droge granulator GMP standaard zeef van verschillende grootte

Fabrieksfabrikant GLX-150 Automatische rolverdichter droge granulator GMP standaard zeef van verschillende grootte


Omschrijving

Gebruik

De GLX-150C Automatische rollenpers is de meest geavanceerde zelfgemaakte ter wereld, die is ontworpen en ontwikkeld op basis van GMP-concepten en kenmerken van Chinese patentgeneesmiddelen en biochemische medicijnen. Het wordt veel toegepast voor granulatie in industrieën zoals farmacie, voedsel en chemische technologie, wat vooral van toepassing is voor granulatie van materialen die kwetsbaar zijn voor ontbinding en ineffectief of geagglomereerd bij contact met nat en hitte. De granen die het produceert worden direct gebruikt voor korrelpakketten, tabletten en gevulde capsules.

Aanvraag

Rollenpers die op grote schaal wordt toegepast voor granulatie in industrieën zoals de farmacie, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische technologie

Kenmerk

1. Automatische toevoer van de luchtstroom met negatieve druk maakt het mogelijk om poeder in een gesloten pijpleiding te transporteren, waardoor het vliegen van stof stopt.

2. Omgekeerde rotatie van constant koppel Duitse servomotor aangedreven dubbele schroef bereikt een hoge efficiëntie en precisietoevoer die de kwaliteit van de platen verzekert.

3. Zeer nauwkeurige pneumatisch gestuurde excentrische rol past de afmeting van de plaatdikte aan, wat zorgt voor een parallelliteit van twee aandrukwielen en waardoor de plaatdikte en de plaathardheid gelijk zijn.

4. Effect van W-type gebogen oppervlaktekorrels - de rangschikmodus is uitstekend en fijn poeder is minder.

5. Fijn poeder van een luchtstroom vibrerend zeefapparaat wordt direct weggezogen door vacuüm en de snelheid van het afgewerkte fijne poeder wordt geregeld op 5% hieronder.

6. Het algehele gemakkelijk verwijderbare ontwerp, dat slechts 20 minuten duurt, vergemakkelijkt het schoonmaken en maakt het schoonmaken gemakkelijk acceptabel!

7. Voordat het werk is voltooid, reinigt de zelfgeconfigureerde luchtpomp met negatieve druk de werkkamer van de machine en zuigt resterende medicinale poeders weg in de materiaalemmer, het laadvat, de rand van het perswiel, volkoren en zeven.

8. High-end configuratie van PLC en 10 "touchscreen regelt nauwkeurig toevoer, druk, krachtmoment, snelheid, formule, plaatdikte, hoeveelheid poedertoevoer en zeven, enz., en zal gegevensweergave uitvoeren en kan ook server of afdruk uploaden door IDS.

9. De spiraalvormige voedingsmodus heeft de voordelen van verticale en platte voeding gesynthetiseerd en ondertussen de nadelen van verticale en platte voeding ontweken.

10. Het unieke pneumatische trillingsscreeningsysteem kan de ster-type klep coördineren om materialen te blijven lossen en het dunne poeder te recyclen. Het kan het dunne poedertarief van de afgewerkte producten onder 5% regelen.

11.De draaiende elektrische kast is compact van constructie. Het is gemakkelijk voor de gebruiker om het te onderhouden.

12. De volledig gesloten doos voor het maken van korrels kan de radiale op en neer drukkende katrollen en de axiale ruimte coördineren, zodat deze kan voldoen aan alle vereisten voor het persen van verschillende soorten poedertabletten. Het is samengesteld uit een W-type scherm, gear-type korrel organiserende katrol, golf-type zeefkatrollen. Dus de korrels zijn goed georganiseerd, met een lagere hoeveelheid dun poeder.

13.It kan de voeder automatisch opheffen om het stertype en de schroefstaaf te coördineren om materialen aan de dringende katrol te blijven voeden om de dikte en de hardheid van tablets te evenaren.3. De spiraalvormige voedingsmodus heeft de voordelen van verticale en platte voeding gesynthetiseerd en ondertussen de nadelen van verticale en platte voeding ontweken.

14. Het unieke pneumatische trillingsscreeningsysteem kan de ster-type klep coördineren om materialen te blijven lossen en het dunne poeder te recyclen. Het kan het dunne poedertarief van de afgewerkte producten onder 5% regelen.

15.De draaiende elektrische kast is compact van constructie. Het is gemakkelijk voor de gebruiker om het te onderhouden.

16. De volledig gesloten doos voor het maken van korrels kan de radiale op en neer drukkende katrollen en de axiale ruimte coördineren, zodat deze kan voldoen aan alle vereisten voor het persen van verschillende soorten poedertabletten. Het is samengesteld uit een W-type scherm, gear-type korrel organiserende katrol, golf-type zeefkatrollen. Dus de korrels zijn goed georganiseerd, met een lagere hoeveelheid dun poeder.

17. Het kan de feeder automatisch optillen om het stertype en de schroefstang te coördineren om materialen naar de perskatrol te blijven voeren om de dikte en hardheid van de tabletten te evenaren.

4
5


Specificaties
item        GLX-150
Tabletteercapaciteit         Kg / h
granulatie capaciteit:Kg / h        
Rotatiesnelheid knijprolopm        3 30 ~
Rotatiesnelheid knijprolopm20 160 ~
Rotatiesnelheid rechttrekken:opm5 110 ~
Korrelspecificatie:mm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
KnijproldrukKN        330
Luchtdruk van de bronMpa0.4 0.7 ~
Luchtverbruikm³ / min        0.36
Belangrijkste machinevermogen        KW14
Vermogen hulpmachineKW3.5
HoofdmachinegewichtKg2000
Totale afmeting (L x B x H)m1.45 x x 0.85 2.4ONDERZOEK